Zwanger trouwen?

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap!

“Wat nu? Moet ik nu echt zo’n zwangerschapstrouwjurk aan?” Deze gedachten zullen zeker een keer door je hoofd geschoten zijn. Maar het antwoord is, nee. Je hoeft alleen maar te beslissen of jij je buik wilt accentueren of camoufleren.

Bij het uitzoeken van het juiste model jurk wordt er een “pasbuik” gebruikt om zo een goede indruk te krijgen van je groeiende buik en de trouwjurk samen. In feite is elk model bruidsjurk, top, rok of broek, geschikt te maken voor de zwangere bruid. Door middel van kleine aanpassingen is er heel veel mogelijk. Er wordt vaker gemeten om een indruk te krijgen van de snelheid waarmee de buik groeit. In tegenstelling tot een niet zwangere bruid, wordt er een extra laatste pas ingelast om te kijken of alles nog goed past. Dit zal 2 á 3 dagen voor je bruiloft zijn in verband met je groeiende buik.

Blader gerust in boeken en denk ondertussen, “Zo komt mijn zwangerschapstrouwjurk er voor het grootste deel uit te zien. Een paar kleine aanpassingen en ik heb mijn droomjurk.”

Bezoek onze nieuwe webwinkel: www.trouwlingeriewinkel.nl

 

 

 

 

rammelaar zwangere bruid