Werkwijze Atelier Yvonne

Ontwerp
Na een afspraak worden jouw ideeën in alle rust doorgesproken. Aan de hand hiervan en met behulp van foto’s en boeken wordt een schetsontwerp gemaakt. Je kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend onze winkel binnen lopen!

Stoffen
Uit diverse exclusieve bruidsstoffen die op voorraad zijn (zijde, satijn, kant e.d.) kan een keuze worden gemaakt. Tevens beschikken wij over een grote collectie stofstalen van verschillende stoffenleveranciers o.a. uit Frankrijk, Italië, Engeland, België en Portugal. Er is een zeer uitgebreide keuze uit stofsoorten in verschillende kwaliteiten en in allerlei kleuren.

Het bruidsatelier beschikt over een borduurmachine die het mogelijk maakt om je jurk te voorzien van allerlei borduursels, ook hierbij zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. De borduurmachine wordt tevens gebruikt om logo's op bedrijfskleding te borduren.

Prijsopgave
Nu het model en de stofkeuze bekend zijn, wordt er geheel vrijblijvend een prijsopgave gedaan. Bij Atelier Yvonne gaan creativiteit en betaalbaarheid hand in hand.

Meten
Je maten worden gemeten en aan de hand hiervan wordt een perfect passend patroon gemaakt. Dus iedereen kan bij ons terecht of je nu klein, groot, dik of dun bent.

Passen
De eerste keer wordt er van een goedkope stof een pasjurk gemaakt om alles perfect te laten passen. In deze fase is het nog steeds mogelijk om allerlei details te veranderen. Bijvoorbeeld mouwen, knopen, borduursels e.d.

Na eventuele aanpassingen wordt verder gewerkt met de definitieve stof.

Afhankelijk van het model volgen verschillende passessies.

 

 

 

Bezoek onze nieuwe webwinkel: www.trouwlingeriewinkel.nl

centimeter maatwerk in bruidsmode