De laatste trends in de bruidsmode.

Bruidsmode verandert gemiddeld iedere vijf jaar net als de gewone mode. Veel modellen uit het verleden komen weer terug, vaak met een iets andere uitstraling. Bruiden hebben vandaag de dag een ruim scala van stijlen waaruit ze kunnen kiezen. Maar wat zijn nu de laatste trends?

Het goede nieuws is dat de glamourjurk weer helemaal terug is. De laatste stijlen zijn geïnspireerd op de jaren vijftig, het ultieme tijdperk van de glamour. De jurken hebben weer ruches, draperieën en  zijn bezet met schitterende kristallen en kralen. Ook kant is weer helemaal in, vooral op de sleep en op het lijfje. Bij deze glamourlook passen stoffen van allure, met een sensuele en luxe uitstraling.

Na de minimalistische jurken van de jaren negentig zijn kralen weer helemaal terug. De mooiste kralen zijn die van Swarovskikristal; deze kristallen sprankelen en schitteren en voegen een stukje glamour toe aan zelfs de simpelste trouwjurk. Kristallen op kant geven een super glamoureuze uitstraling.

De prinsessenjurk is tegenwoordig erg populair, hoe voller de jurk hoe beter. Veel gerenommeerde bruidsmerken hebben prinsessenjurken in hun huidige collectie. Het ziet er naar uit dat deze tendens zich nog een tijd voortzet. Bruiden vinden het geweldig om er op hun trouwdag uit te zien als een prinses.

Ook strakke, nauwsluitende jurken zijn tegenwoordig erg populair. Ze hebben vaak weinig details. Ze zien er door hun eenvoud stijlvol en verbluffend uit en ze trekken zeker de aandacht. Een waarschuwing is echter wel op zijn plaats, deze stijl laat wel iedere imperfectie in je figuur zien is dus alleen geschikt voor lange, slanke bruidjes.

Wat ook je voorkeur heeft, je hebt tegenwoordig een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk kun je zelf je jurk samenstellen door een mix te maken van verschillende jurken zodat je een jurk krijgt die bij jouw persoonlijkheid past.

 

 

Bezoek onze nieuwe webwinkel: www.trouwlingeriewinkel.nl