Wat draag je onder je jurk?

De juiste bruidslingerie onder je kleding is van groot belang voor een perfecte pasvorm van je trouwjurk. Heel vaak wordt er te weinig aandacht aan besteed en wordt het op het allerlaatste moment aangeschaft. Vaak wordt er iets aangeschaft wat wel er mooi is maar wat eigenlijk niet geschikt is om onder een bepaalde jurk te dragen. Er zijn veel zaken die in ogenschouw genomen moeten worden. Hier volgen een aantal tips om de juiste lingerie uit te zoeken.

We adviseren om de beste lingerie aan te schaffen die je je kunt veroorloven, want het zal zeker een verschil uitmaken voor het totaalbeeld van je outfit. Natuurlijk moet het ondergoed wat je uitzoekt, passen bij de stijl van je jurk.

Onder een jurk moet een strak bovenlijfje kun je het beste een torselet  dragen om de japon de juiste steun te geven. Je kunt er ook voor kiezen om een ondersteunende bh en slip te dragen. Een torselet geeft meestal een beter resultaat omdat die voor een mooie strakke lijn zorgt, zeker onder een strak bovenlijfje.

Bij een losvallende japon kun je een ondersteunende bh en slip dragen. Je moet er wel op letten dat ze niet aftekenen waardoor storende lijnen zichtbaar worden.

Een straplessjurk vereist goed ondersteunende lingerie om de jurk op zijn plaats te houden en om de juiste uitstraling aan de jurk te geven. In dit geval is een torselet zeer geschikt.

Kanten lingerie is er mooi om te zien maar kan ook erg aftekenen onder een wat dunnere jurk. Daarom is een gladde satijnen bh vaak een betere keus.

Bedenk goed dat steungevende lingerie zoals een torselet van het grootste belang is voor een perfecte pasvorm van de trouwjapon, de belangrijkste jurk die je ooit zult dragen!

 

 

 

Bezoek onze nieuwe webwinkel: www.trouwlingeriewinkel.nl